HG Terrastegel Vernieuwer 1L NL
HG Terrastegel Vernieuwer 1L NL

HG Terrastegel Vernieuwer 1L NL

Available now
804-00373

Na verloop van tijd verliezen grindtegels en andere terrastegels hun sprankeling en oorspronkelijke kleuren. Ze worden namelijk grauw en vies als gevolg van atmosferische vervuiling. HG terrastegel vernieuwer is een zeer krachtig zelfreinigend middel dat u alleen maar hoeft aan te brengen en dan z’n werk volledig vanzelf doet. Uw terrastegels worden weer als nieuw. Gebruik HG terrastegel vernieuwer bij droog weer en verwijder eerst zoveel mogelijk al het losse vuil met behulp van een bezem. Giet vervolgens het product onverdund in een verfrollerbak en breng het aan op het te behandelen oppervlak met behulp van een grote vachtroller. Daarna HG terrastegel vernieuwer gewoon laten inwerken en opdrogen, dus niet naspoelen met water!

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577065683
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking