HG Natuursteen Toplaag Hersteller 250ml
HG Natuursteen Toplaag Hersteller 250ml

HG Natuursteen Toplaag Hersteller 250ml

Available now
804-00124
Op voorraad
€ 11,90
Inclusief BTW

HG natuursteen toplaag hersteller herstelt beschadigingen van de toplaag van marmer en alle andere kalkhoudende natuursteensoorten als gevolg van etsing door zuren zoals frisdranken en wijn en herstelt tevens lichte beschadigingen door slijtage. Dit product is met name geschikt voor kleinere oppervlakken zoals aanrechtbladen, tafelbladen en  vensterbanken, maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor het herstellen van plaatselijke etsplekken of lichte beschadigingen op vloeren. 

Breng de vloeistof dun aan met behulp van een droog, schoon doekje en wrijf het vervolgens uit met een staalwollen sponsje. Blijf wrijven tot het oppervlak volledig droog is en er een mooie, heldere glans ontstaat. Hierna het oppervlak met een droge doek goed afnemen. 250 ml is goed voor circa 15m²

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H302: Schadelijk bij inslikken.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P301+P312: Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. P264: Na het werken met dit product grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577190033

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking