HG Olie&Vet Absorbeerder 0,25L
HG Olie&Vet Absorbeerder 0,25L

HG Olie&Vet Absorbeerder 0,25L

Available now
804-00012
Op voorraad
€ 15,80
Inclusief BTW

HG natuursteen olie- & vetvlekken absorbeerder is een uniek product voor het gemakkelijk verwijderen van vrijwel alle soorten olie- en vetvlekken uit alle poreuze steenachtige ondergronden, zoals plavuizen, terra cotta, marmer, kalkzandsteen en andere natuursteensoorten alsmede cement- en betonvloeren. Het zuigt de olie of het vet uit de steen en is daardoor zelfwerkend. 

Voor gebruik eerst goed roeren! Breng vervolgens met een spatel of een lepel een dikke laag van circa een halve centimeter op de vlek aan .Wacht vervolgens tot het geheel is opgedroogd en er een eenvoudig te verwijderen plakkaat is ontstaan. Eventuele restanten van het plakkaat met een natte doek verwijderen.

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P264: Na het werken met dit product la peau grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:
Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577190941
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking