Zaden Evergreen Patch Magic 3 In 1 1,5Kg
Zaden Evergreen Patch Magic 3 In 1 1,5Kg

Zaden Evergreen Patch Magic 3 In 1 1,5Kg

Available now
Evergreen
698-00006
Op voorraad
€ 24,75
Inclusief BTW

Patch Magic is een mengesl van graszaad, meststof en potgrond. Het laat u toe om kale plekken in uw gazon volledig te herstellen. Deze 3 in 1 is ideaal voor het herstel van ernstig beschadigde zones in uw gazon (bv onder de schommel van de kinderen, onder het opblaasbaar zwembad...) Met Patch Magic verkrijgt u een dicht en mooi groen gazon op eender welke plaats.

Patch Magic werkt dankzij een revolutionaire potgrond op basis van kokosvezel: samengeperst werkt de kokosvezel zoals een spons. Hij absorbeert 8 keer zijn gewicht in water. Daardoor creëert zich rondom de graszaden een vochtig en beschermend milieu dat de ontkieming en de ontwikkeling van een stevig wortelstelsel bevordert.

 

Gebruik

 

Verwijder afgestorven gazon en maak de grond los. Strooi Patch Magic 3mm dik op kale plekken en 1,5mm om schrale plekken bij te zaaien. Geef voldoende water totdat de potgrond met water verzadigd is en bijgevolg donkerbruin wordt. De graszaden ontkiemen binnen de 5 dagen. De toegevoegde meststof zorgt ervoor dat het jonge gras zich optimaal kan ontwikkelen. Patch Magic vertelt u zelfs hoeveel water te geven. Wanneer de potgrond lichbruin van kleur wordt, geef dan water totdat hij opnieuw donkerbruin wordt.

5411463102234

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking