Elektrische Grasmaaier RSS - 1500W

Elektrische Grasmaaier RSS - 1500W

Elektrische Grasmaaier RSS - 1500W

Available now
605-00109

De elektrische 1500W grasmaaier RSS SF7A104 is een echte prijsvechter!

 

De elektrische grasmaaier van RSS met een vermogen van 1500 watt is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en krachtige manier om hun gazon te onderhouden. Deze maaier is ontworpen om met gemak door het gras te snijden en maakt het maaien van het gazon een stuk eenvoudiger.

 

Bovendien is deze grasmaaier ook nog eens zeer milieuvriendelijk. In tegenstelling tot benzine grasmaaiers, produceert de elektrische grasmaaier geen schadelijke emissies. Dit betekent dat u uw gazon kunt onderhouden zonder bij te dragen aan luchtvervuiling en klimaatverandering.

 

De elektrische grasmaaier met 1500 watt vermogen is ook gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en u kunt direct beginnen met maaien. De maaier is ook lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor u zelfs de moeilijkste plekken kunt bereiken.

 

Kortom, als u op zoek bent naar een efficiënte, krachtige en milieuvriendelijke manier om uw gazon te onderhouden, dan is de elektrische grasmaaier met 1500 watt vermogen de perfecte keuze voor u.

Specificaties:

 

  • Stevig kunststof maaidek

  • Ruime windtunnel voor betere grasopvang

  • Grote opvangbak

  • 1500 watt vermogen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking