Tuinfrees RSS met Briggs & Stratton 450 motor - 4-blads

  • Aanbieding!
  • -€ 380,00
Tuinfrees RSS met Briggs & Stratton 450 motor - 4-blads

Tuinfrees RSS met Briggs & Stratton 450 motor - 4-blads

Unknown delivery time
RSS
689-00051
NIet op voorraad wel te bestellen
€ 239,00 € 619,00 -€ 380,00
Inclusief BTW

Ontdek de Kracht van de RSS 4-Blads Tuinfrees met Briggs & Stratton 450 Motor.

 

Stel je voor: een perfect onderhouden tuin, klaar om te bloeien met prachtige bloemen en weelderige groenten. Met de RSS 4-blads tuinfrees met de krachtige Briggs & Stratton 450 motor wordt dit scenario werkelijkheid. Deze krachtpatser van een machine is ontworpen om elke tuinier te helpen bij het bereiken van zijn of haar droomtuin.

 

De RSS 4-blads tuinfrees is een betrouwbare metgezel voor elke tuinier, of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met tuinieren. Met zijn vier sterke hardmetalen cultivator messen snijdt hij moeiteloos door de meest compacte grond, waardoor deze wordt losgemaakt en belucht voor optimale groei van planten. Dankzij het robuuste ontwerp en de hoogwaardige materialen is deze tuinfrees gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen zelfs de zwaarste taken.

 

Wat deze tuinfrees echt onderscheidt, is de krachtige Briggs & Stratton 450 motor. Met zijn indrukwekkende vermogen en betrouwbaarheid biedt deze motor de nodige kracht om zelfs door de meest dichte grond te ploegen, waardoor je moeiteloos je tuin kunt voorbereiden op beplanting. Of je nu bezig bent met het voorbereiden van een nieuw bloembed, het aanleggen van een moestuin of het onderhouden van een bestaande tuin, de Briggs & Stratton 450 motor staat garant voor een efficiënte en effectieve prestatie.

 

Bovendien is de RSS 4-blads tuinfrees eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners. Met intuïtieve bedieningselementen en een gebruiksvriendelijk ontwerp kan iedereen snel aan de slag en genieten van de voordelen van een goed voorbereide tuin. Of je nu kleine oppervlakken bewerkt of grotere percelen aanpakt, deze tuinfrees maakt het werk snel en gemakkelijk.

 

Met zijn robuuste prestaties en gebruiksvriendelijkheid zal deze machine snel een onmisbaar onderdeel worden van je tuinierarsenaal.

Uw toestel klaarmaken voor 1ste ingebruikname.

 

Allereerst moet u olie in het toestel doen!

Raadpleeg de aanbevelingen uit de handleiding.

De aanbevolen oliesoort voor benzine machines is meestal SAE 30, maar er kan ook SAE 10W-30 multigrade-olie worden gebruikt.

 

Welke brandstof gebruiken?

Wij raden aan om Aspen benzine te gebruiken ipv gewone benzine.

Met Aspen benzine start uw machine altijd en uw gezondheid is beschermd!

 

Wist u dat na 1 uur grasmaaien met normale benzine de uitstoot van de giftige stof benzeen gelijk is aan ongeveer 100 uur grasmaaien met Aspen alkylaatbenzine?

Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner dan gewone benzine.

Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen of aromaten. Dit is niet alleen beter voor u en uw omgeving, maar ook voor uw tuinmachine.

Het houdt de motor schoner en zorgt dat deze altijd start. U kunt Aspen alkylaatbenzine gerust in de tank laten zitten wanneer u uw tuinmachine voor de winter opbergt.

Alkylaatbenzine behoudt haar kwaliteit waardoor u in het voorjaar weer probleemloos aan de slag kunt!

 

De voordelen op een rij:

 

  • Uw motor start altijd

  • Jarenlang houdbaar

  • Vrijwel reukloos

  • Minder onderhoud en een langere levensduur

  • Uw gezondheid en het milieu optimaal beschermd

  • Aspen bevat geen ethanol

  • Kant en klaar in 1 Liter of 5 liter jerrycan

7434005413450

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking