Spanninga Mega Verlichtingsset
Spanninga Mega Verlichtingsset
Spanninga Mega Verlichtingsset
Spanninga Mega Verlichtingsset

Spanninga Mega Verlichtingsset

Available now
Spanninga
9036-00470
Op voorraad
€ 39,95
Inclusief BTW

De Mega Set, een krachtige verlichtingsset met een extra brede lichtbundel, hoge lichtopbrengst en lange brandduur, bestaat uit de batterijkoplamp de Mega en het batterij achterlicht, de Compact Rear.

 

De koplamp de Mega met de "Reverse-Beam Technology"(ontwikkeld door Spanninga) is een van de meest milieuvriendelijke en innovatieve technologiën met LED op de markt. De Mega gebruikt de spiegel om het licht van de LED te reflecteren. Deze technologie minimaliseert lichtverlies en geeft een sterke lichtbundel die ook het licht spreidt. Deze lamp heeft een erg laag energieverbruik waardoor de batterijen lang meegaan (50 uur met 3 AA batterijen). U heeft bij de Mega geen gereedschap nodig om de batterijen te vervangen of de beugel te monteren.

Het achterlicht Compact Rear biedt goede zichtbaarheid aan de achterkant van de fiets. Met de "Light Guide Technology"(patenteerd door Spanninga) biedt de Compact Rear optimale zichtbaarheid, zowel aan de achterkant als ook aan de zijkanten. Slechts één LED verschaft al zo'n 140 branduren met 2 AAA batterijen. Een batterij-laag-indicator waarschuwt tijdig dat de batterijen bijna leeg zijn. Verder is dit achterlicht schokbestendig en spatwaterdicht. Om de batterijen te vervangen heeft u bij deze lamp geen gereedschap nodig. De Compact Rear biedt diverse montage mogelijkheden: Het achterlicht kan zowel op de zadelpen als op de schuinstaande achtervork worden gemonteerd. Met de ingebouwde clip kan het lampje aan kleding of aan een tas worden bevestigd.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking