Rogelli Boxershort met zeem Heren Zwart
Rogelli Boxershort met zeem Heren Zwart
Rogelli Boxershort met zeem Heren Zwart
Rogelli Boxershort met zeem Heren Zwart

Rogelli Boxershort met zeem Heren Zwart

Available now
550-01037
Laatste items in voorraad
Adviesprijs: € 32,95
€ 24,99
Inclusief BTW

Deze Fiets Boxershort is speciaal ontworpen voor de sportieve man die op zoek is naar comfort en functionaliteit tijdens het fietsen. Met de Race pasvorm sluit de boxershort goed aan, wat essentieel is voor een optimale fietservaring.

De boxershort is gemaakt van hoogwaardige Cooldry stof, een lichtgewicht en ademend materiaal dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie en het snel afvoeren van transpiratievocht. Hierdoor blijft de huid droog en blijft de boxershort comfortabel aanvoelen, zelfs tijdens intensieve trainingen.

De HP07 zeem zorgt voor extra comfort tijdens lange ritten en voorkomt irritatie en wrijving. Deze zeem is speciaal ontwikkeld voor fietsers en biedt de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen. Dit zorgt voor een optimale bescherming van het zitvlak en voorkomt zadelpijn.

De elastische tailleband zorgt voor een goede pasvorm en voorkomt dat de boxershort afzakt tijdens het fietsen. Dit zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en voorkomt dat de boxershort gaat schuren of irriteren. De boxershort is geschikt om casual te dragen, dus je kunt hem ook de hele dag dragen zonder in te leveren op comfort.

De Fiets Boxershort voor Heren bestaat voor 90% uit polyamide en 10% uit elastaan. Dit maakt de boxershort duurzaam, rekbaar en vormvast. De boxershort kan gewassen worden op 30 graden Celsius en is snel drogend, waardoor hij na het wassen snel weer te gebruiken is.

Onze inzet voor een beter milieu komt tot leven met Green-R. Op weg naar een groenere wereld omarmen we stap voor stap de verduurzaming van ons productieproces. Dit kledingstuk maakt deel uit van deze reis. Geniet van duurzame sportkleding en help onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Samen dragen we bij aan een groenere toekomst. Enjoy the distance Green-R. 

Maat
Kleur

  • Race pasvorm

  • Cooldry stof

  • HP07 Zeem

  • Elastisch

  • Geschikt om casual te gebruiken

  • 94% polyamide, 6% elastaan

  • Green-R: duurzame productie

Maat
S,M,L,XL,2XL,3XL
Kleur
Zwart
8717849981897

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking