Elektrische Fiets Talent Lne2832 Middenmotor 46cm 36 Volt 3N Mat Zwart
Elektrische Fiets Talent Lne2832 Middenmotor 46cm 36 Volt 3N Mat Zwart

Elektrische Fiets Talent Lne2832 Middenmotor 46cm 36 Volt 3N Mat Zwart

Unknown delivery time
101-00607
NIet op voorraad wel te bestellen
Adviesprijs: € 2.395,00
€ 1.549,00
Inclusief BTW

Elektrische Fiets Talent Lne2832 Middenmotor 46cm 36 Volt 3N Mat Zwart.

Deze Talent Lne2832 elektrische fiets heeft een sterke borstelloze middenmotor voor een natuurlijke trapervaring. Onder de bagagedrager zit een krachtige 36 volt lithium batterij en is met een aparte fietssleutel vast te zetten, te ontgrendelen en weg te nemen. Op het stuur heeft de E-fiets een duidelijk Led display die de trapondersteuning, de batterijlading, de snelheid, en het totaal aantal gereden kilometers aangeeft. Door middel van een knop aan het stuur is de trapondersteuning van nul naar maximaal vermogen instelbaar. Deze E-fiets heeft een voor- en achterlicht die werkt via de fietsbatterij.

 

De Talent Lne2832 heeft daarbij alles wat je van een E-fiets mag verwachten, een sterk aluminium frame met verende voorvork, 28" verhoogde velgen, schijfremmen voor en achter, verstelbaar stuur, ergonomisch geveerd zadel met verstelbare zadelpen, gesloten kettingkast, fietsstandaard, jasbeschermers, een degelijk veiligheids ringslot en een bagagedrager met tasbeugels en snelbinders. Om het fietscomfort compleet te maken is de E-fiets voorzien van een 3 versnellingen in de naaf. Net als al onze andere fietsen wordt deze fiets rijklaar bij u afgeleverd incl. batterijlader. U hoeft enkel het stuur recht te zetten en de pedalen te monteren (montage 10 min.). Bij levering is de fiets verpakt in een stevige doos.

 

Makkelijk fietsen in alle omstandigheden op alle leeftijden, werk op een aangename manier aan je conditie. Maak vanaf nu fluitend langere tochten waarbij u nog meer van de natuur geniet. Met ons ruime assortiment van scherp geprijsde elektrische fietsen is er genoeg keuze voor iedereen!

Maat
Kleur

Type
Lne2832 Midden
Maat
46cm,50cm,54cm
Kleur
Mat Zwart
Wielmaat
28"
Versnellings Type
Naaf
aantal versnellingen
3
merk
Talent
Rem type
V-brake
Soort
Elektrische fiets
Geslacht
Dames
frame materiaal
Aluminium
Verende voorvork
Ja
Bagagedrager
Achter
Fietsbel
Ja
Spatbord
Voor/Achter
Terugtraprem
Nee
Lichten
Voor/Achter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking