Efiets Transporter N3 28"
Efiets Transporter N3 28"

Efiets Transporter N3 28"
Efiets Transporter N3 28"

Efiets Transporter N3 28"

Available now
101-01426
Laatste items in voorraad
Adviesprijs: € 2.195,00
€ 1.295,00
Inclusief BTW

Efiets Dames Transporter Alu Frame N3 28" 51 cm Mat Grey.

Deze Transporter elektrische fiets heeft een sterke borstelloze voorwielmotor. Onder de bagagedrager zit een krachtige 36V lithium batterij en is met een aparte fietssleutel vast te zetten, te ontgrendelen en weg te nemen. Op het stuur heeft de E-fiets een duidelijk display die de trapondersteuning en de batterijlading aangeeft. Door middel van een knop aan het stuur is de trapondersteuning in 3 niveaus van nul naar maximaal vermogen instelbaar. Deze E-fiets heeft een voor- en achterlicht die werkt via de fietsbatterij.

De Transporter is een prachtige E-damesfiets met een hippe en trendy uitstraling met een robuust, iets dikker aluminium frame, voorzien van een stevige voordrager waar je makkelijk je boodschappentas en schooltas mee kunt vervoeren. De fiets is verder voorzien van een v-brake voor en een rollerbrake achter (voor soepel te remmen), een gesloten kettingkast en een bagagedrager achter inclusief snelbinders. Met de tweepootstandaard onder de trapperas parkeer je veilig de fiets rechtop wanneer je zware boodschappen vervoert of kinderen meeneemt op de fiets.

Een fijne vlotte wendbare transportfiets met 3 versnellingen in de naaf voor op elk terrein en in de stad, deze wordt aangeboden voor de beste prijs!

Type/Model
Transporter Alu Frame N3
Maat
51 cm
Kleur
Mat Grey
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking