Efiets Popal Sway 47cm 28'' Mat Zwart
Efiets Popal Sway 47cm 28'' Mat Zwart

Efiets Popal Sway 47cm 28'' Mat Zwart

Available now
101-01419

Efiets Popal Sway 47cm 28'' Mat Zwart.

Deze Popal Sway elektrische fiets heeft een sterke borstelloze 250W voorwielmotor. Onder de bagagedrager zit een krachtige 36V 13Ah / 470Wh lithium batterij en is met een aparte fietssleutel vast te zetten, te ontgrendelen en weg te nemen. Op het stuur heeft de E-fiets een duidelijk Led display die de trapondersteuning, de batterijlading, de snelheid, en het totaal aantal gereden kilometers aangeeft. Door middel van een knop aan het stuur is de trapondersteuning in 5 niveaus van nul naar maximaal vermogen instelbaar. Deze E-fiets heeft een voor- en achterlicht die werkt via de fietsbatterij.

De Sway is een prachtige E-damesfiets met een hippe en trendy uitstraling met een robuust frame met verende voorvork en verende zadelpen. De fiets is verder voorzien van een v-brake voor en een Shimano rollerbrake achter (voor soepel te remmen), een gesloten kettingkast, jasbeschermers, een fietsstandaard, een kwaliteits AXA ringslot en een bagagedrager achter inclusief snelbinders. Een fijne vlotte wendbare fiets met 3 versnellingen Shimano Nexus 3rb in de naaf. Net als al onze andere fietsen wordt deze fiets rijklaar bij u geleverd incl. batterijlader. U hoeft enkel het stuur recht te zetten en de pedalen te monteren (montage 10 min.). Bij levering is de fiets verpakt in een stevige doos.

Makkelijk fietsen in alle omstandigheden op alle leeftijden, werk op een aangename manier aan je conditie. Maak vanaf nu fluitend langere tochten waarbij u nog meer van de natuur geniet. Met ons ruime assortiment van scherp geprijsde elektrische fietsen is er genoeg keuze voor iedereen!

Type/Model
Sway
Maat
47cm
Kleur
Mat Zwart
Wielmaat
28''
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking