Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen
Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen
Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen
Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen
Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen
Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen
Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen
Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen

Gardena Combisystem Snoeizaag 300P Gebogen

Available now
705-00221
Laatste items in voorraad
€ 51,99
Inclusief BTW

De GARDENA combisystem snoeizaag 300 P heeft een zaagblad van 340 mm en kan flexibel worden gebruikt afhankelijk van waar je wilt zagen: als je takken onder handbereik wilt zagen, gebruik je de snoeizaag eenvoudig als “normale” handzaag. De zaag ligt goed in de hand dankzij het ergonomische handvat met softgrip componenten. Maar je kan ook takken tot een hoogte van 5 meter afzagen door een combisystem telescoop steel te gebruiken. De veiligheidsvergrendeling garandeert een muurvaste verbinding. Het gebogen zaagblad met impulsgeharde, 3-zijdig geslepen zaagtanden zorgt voor een krachtbesparende, gladde en zuivere trekkende zaagsnede. Dankzij een speciale coating, is de CS snoeizaag 300 P, gebogen, optimaal beschermd tegen roest. Een stop op het uiteinde van het handvat beschermt je hand tegen wegglijden, ook bij trekkende bewegingen. Afgezaagde takken kunnen eenvoudig weggehaald worden met de takhaak aan de bovenzijde van het zaagblad. Met ophangoogje en mesbeschermer om de zaag veilig te kunnen opbergen. De garantietermijn bedraagt ​​25 jaar.


Voordelen van dit artikel:
25 jaar garantie
Beste werkpostie op vlak ergonomie.
Comfortable grip en makkelijk in gebruik.
Alle stelen kunnen gecombineerd worden met alle accessoires / meer dat 80 combinaties mogelijk.
Muurvaste verbinding

Specificaties:
• Flexibel gebruikt tot max. hoogte 5 meter.
• Comfortable en krachtbesparend
• Haak voor verwijderen van afgezaagde takken.

Tips & tricks:
• Combineer met een van de GARDENA combisystem stelen.

Onderhoud:
Makkelijk en veilig op te bergen met de GARDENA gereedschaphouder. Art. nr. 3500 / art. nr. 3501

GARDENA combisystem snoeizaag 300 P, gebogen, met een zaagblad van 340 mm kan flexibel worden gebruikt afhankelijk van waar u wilt zagen: als u takken onder handbereik wilt zagen, gebruikt u de snoeizaag eenvoudig als “normale” handzaag. De zaag ligt goed in de hand dankzij het ergonomische handvat met softgrip componenten. Als u takken tot een hoogte van 5 meter wilt afzagen, vergroot u het bereik van de snoeizaag door een combisystem telescoop steel te gebruiken.

 

Praktisch: plaats de combisystem steel eenvoudig op de zaag. De veiligheidsvergrendeling garandeert een muurvaste verbinding. Het gebogen zaagblad met impulsgeharde, 3-zijdig geslepen zaagtanden zorgt voor een krachtbesparende, gladde en zuivere trekkende zaagsnede. Dankzij een speciale coating, is de CS snoeizaag 300 P, gebogen, optimaal beschermd tegen roest. Een stop op het uiteinde van het handvat beschermt uw hand tegen wegglijden, ook bij trekkende bewegingen. Afgezaagde takken kunnen eenvoudig weggehaald worden met de takhaak aan de bovenzijde van het zaagblad. Met ophangoogje en mesbeschermer om de zaag veilig te kunnen opbergen. De garantietermijn bedraagt ​​25 jaar.

 

  • Flexibel gebruik – tot een maximale hoogte van 5 meter: Eén product – meerdere toepassingen: gebruik de CS snoeizaag met handvat voor het zagen onder handbereik, of in combinatie met de telescoopsteel om hoger in de boom te kunnen zagen.

 

  • Haak voor het verwijderen van afgezaagde takken: Met de takhaak bovenop het zaagblad verwijdert u eenvoudig afgezaagde takken uit de boom.

 

  • Comfortabel en krachtbesparend: Vergroot eenvoudig uw zaagkracht – dankzij de impulsgeharde, 3-zijdig geslepen precisie zaagtanden.


4078500873901

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking