Gardena Combisystem Houten Steel 150cm
Gardena Combisystem Houten Steel 150cm
Gardena Combisystem Houten Steel 150cm
Gardena Combisystem Houten Steel 150cm

Gardena Combisystem Houten Steel 150cm

Available now
705-00166
Op voorraad
€ 19,99
Inclusief BTW

Deze FSC houten GARDENA combisystem steel met 150 cm steellengte geeft elk combisystem-gereedschap de juiste lengte. Een geanodiseerde aluminium buis aan het eind van de steel heeft een kunststof ommanteling en staat borg voor een degelijke verbinding en een veilig houvast van het combisystem-gereedschap. De vastzetschroef met zachte kunststof componenten om het combisystem-gereedschap mee vast te zetten, is op een dusdanige manier veilig bevestigd dat je hem niet kunt verliezen.
Het hoogwaardige en veerkrachtige essenhout dempt de trillingen. Dit essenhout is afkomstig uit Europa en FSC-gecertificeerd. De getailleerde steel is voorzien van een goede slipvaste grip en ergonomische werkhouding. 25 jaar garantie.

Het GARDENA combisystem heeft alles wat u nodig heeft voor het bewerken van de grond in sier- en moestuin tot het ruimen van bladeren en schoonhouden van het tuinpad.

Het is een slim doordacht systeem waarmee u verschillende stelen met diverse handgereedschappen kunt combineren en zo met gemak talrijke klusjes in de tuin kunt doen. Eén steel kan bijvoorbeeld voor verschillende tuingereedschappen worden gebruikt, zoals een hark, schoffel, bezem of zelfs een sneeuwschuif. Alles past naadloos op elkaar. De eenvoudige, muurvaste verbinding met een vastzetschroef zorgt dat u nauwkeurig en comfortabel kunt werken, zonder speling tussen de onderdelen.

* Dit artikel is niet online bestelbaar.

Dit artikel is enkel verkrijgbaar in onze winkels. Informeer bij uw dichtstbijzijnde winkel voor meer informatie.
  • Dempt trillingen: Het hoogwaardige en veerkrachtige essenhout dempt trillingen en stelt u daardoor in staat plezierig te werken.

  • FSC 100% gecertificeerd hout: Het Europese hout heeft een FSC-certificaat. Voor de GARDENA stelen wordt uitsluitend hout uit goed beheerde en duurzame bossen gebruikt.

  • Stevig houvast: Dankzij de borgende vastzetschroef en de stevige aluminium buis kunnen alle combisystem-gereedschappen op betrouwbare wijze aan elkaar worden bevestigd. De getailleerde vorm maakt ergonomisch werken zonder uitglijden mogelijk.

  • Voor alle combisystem-gereedschappen: De aluminium steel is geschikt voor alle combisystem-gereedschappen.


4078500372503

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking