Gardena Combisyst-Telescoopsteel 210-390cm
Gardena Combisyst-Telescoopsteel 210-390cm
Gardena Combisyst-Telescoopsteel 210-390cm
Gardena Combisyst-Telescoopsteel 210-390cm
Gardena Combisyst-Telescoopsteel 210-390cm
Gardena Combisyst-Telescoopsteel 210-390cm

Gardena Combisyst-Telescoopsteel 210-390cm

Available now
705-00169
Op voorraad
Adviesprijs: € 66,19
€ 61,99
Inclusief BTW

Deze GARDENA Combisystem-telescoopsteel is uitstekend geschikt voor werkzaamheden tot een hoogte van 5 meter. Dankzij de handige schuifring en de verdraaivaste vergrendeling kan de telescoopsteel in stappen van 26 cm probleemloos van 210 cm tot 390 cm worden uitgeschoven. Zo kunt u in elke situatie prettig werken, ongeacht uw lichaamslengte.

 

Belangrijkste voordelen van deze steel:

Het grote voordeel van de combisystem-gereedschappen van GARDENA is dat ze eenvoudig op een steel kunnen worden bevestigd, zodat u flexibel en comfortabel in uw tuin kunt werken

 De steel is gemaakt van aluminium en is buitengewoon licht en stabiel. En dat is van belang als u hem omhoog moet houden.

 De steel heeft een kunststof ommanteling, zodat hij goed en aangenaam in de hand ligt.

 De vastzetschroef om het Combisystem-gereedschap mee vast te zetten is op een dusdanige manier bevestigd, dat u hem niet kunt verliezen.

De GARDENA combisystem-telescoopsteel is uitstekend geschikt voor werkzaamheden tot een hoogte van 6 meter. Dankzij de handige schuifring en de verdraaivaste vergrendeling kan de telescoopsteel in stappen van 26 cm probleemloos van 210 cm tot 390 cm worden uitgeschoven. Zo kunt u in elke situatie prettig werken, ongeacht uw lichaamslengte. De steel is gemaakt van aluminium en is buitengewoon licht en stabiel. En dat is van belang als je hem omhoog moet houden. De steel heeft een kunststof ommanteling, zodat hij goed en aangenaam in de hand ligt. De vastzetschroef om het combisystem-gereedschap mee vast te zetten is op een dusdanige manier bevestigd dat je hem niet kunt verliezen. De garantieperiode is 25 jaar.

 

  • Comfortabel werken - individuele aanpassing: Met de telescoopsteel, kan het combisystem-gereedschap eenvoudig worden verlengd. Voor aanpassing van steellengte aan de werksituatie en lichaamslengte is de steel uitschuifbaar van 160-290 cm of 210-390 cm in stappen van 26 cm. Zo kunt u werken tot op ca. 5 meter hoogte.

 

  • Veilige verbinding: De grote, vaste bevestigingschroef met zachte kunststof componenten garandeert een trek- en torsiebestendige verbinding tussen steel en gereedschap.

 

  • Ovaalvormig: De steel is ovaalvormig voor meer stabiliteit en geen verdraaiingen tijdens het verstellen.

 

  • Voor combisystem gereedschappen: De Telescoopsteel is geschikt voor alle combisystem gereedschappen en vooral voor gebruik in combinatie met een combisystem boomschaar, zaag, fruitplukker, ragebol of dakgootreiniger. Zo kunt u werken tot op ca. 5 m hoogte.


4078500012676

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking