Gardena Slangenwagen Classic 60Ts (In Doos)
Gardena Slangenwagen Classic 60Ts (In Doos)
Gardena Slangenwagen Classic 60Ts (In Doos)
Gardena Slangenwagen Classic 60Ts (In Doos)
Gardena Slangenwagen Classic 60Ts (In Doos)
Gardena Slangenwagen Classic 60Ts (In Doos)

Gardena Slangenwagen Classic 60Ts (In Doos)

Available now
604-00484

Met de GARDENA Classic slangenwagen 60 TS wordt water geven echt leuk. De speciaal gevormde voet zorgt voor grote stabiliteit. Daardoor zal de slangenwagen niet makkelijk kantelen, bijv. als u aan de slang trekt.

 

In vergelijking met zijn voorganger staat deze slangenwagen 30% steviger. Dat maakt water geven een stuk leuker. De GARDENA Classic slangenwagen 60 TS biedt ruimte aan een 13 mm (1/2")-slang met een lengte van 60 meter, een 15 mm (5/8")-slang van 50 meter of een 19 mm (3/4")-slang van 35 meter. De wagen is daarom ook geschikt voor middelgrote tot grote tuinen.

 

Bijzonder aan deze wagen is het individueel in hoogte verstelbare, innovatief gemonteerde handvat. Zo kunt u de wagen comfortabel voorttrekken op een hoogte die voor u geschikt is.

 

U kunt het handvat ook inklappen om bij opbergen ruimte te besparen. Ook de zwengel kan worden ingeklapt om nog meer ruimte te besparen. Een meedraaiende aansluitas voorkomt verdraaien van de slang bij het op- en afrollen.

 

Een geïntegreerde druppelstop voorkomt het weglopen van water na gebruik of tijdens transport. Dankzij de afgeronde slangaansluiting in de haspel knikt de slang niet en een volledige waterafgifte is gegarandeerd.

De profielwielen staan garant voor eenvoudig en probleemloos duwen.

Kenmerken:

 

  • Meer stabiliteit: De speciaal gevormde voet geeft de slangenwagen extra grote stabiliteit. Dat vereenvoudigt het sproeien, omdat de wagen op zijn plek blijft staan, bijvoorbeeld wanneer u aan de slang trekt.

  • Comfortabel voorttrekken: De slangenwagen is heel eenvoudig voort te trekken. Het handvat kan individueel worden afgestemd op de lichaamslengte. De lichtlopende profielwielen zorgen voor extra comfort.

  • Compact opbergen: Het handvat kan worden samengeknepen en de zwengel kan worden ingeklapt. Zo kan uw slangenwagen in een klein hoekje van uw garage of schuur worden geparkeerd.

  • Geen knikken van de slang: Omdat het slangstuk in de haspel is afgerond, kan de slang niet knikken en het water stroomt altijd ongehinderd.

  • Geen draaien van de verbindingsslang: Een meedraaiende aansluitas voorkomt verdraaien van de slang bij het op- en afrollen. Een kenmerkende eigenschap van alle GARDENA slangenwagens - klein detail met groot effect.

4078500800006
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking