Gardena Aquastop Premium 3/4 & 5/8 Inch
Gardena Aquastop Premium 3/4 & 5/8 Inch

Gardena Aquastop Premium 3/4 & 5/8 Inch

Available now
604-00441
Op voorraad
Adviesprijs: € 15,79
€ 14,75
Inclusief BTW

Gardena Premium waterstop 3/4" Hoogwaardig premium slangstuk in modern en aantrekkelijk design. Snel, comfortabel aansluiten en wisselen van gereedschap aan het uiteinde van de slang. Besproeiingsapparaat erop steken = water stroomt, ontkoppelen = watertoevoer stopt automatisch. Dit bespaart heen en weer lopen naar de waterkraan bij het wisselen van gereedschap. Met ribbels van zacht kunststof voor comfortabel gebruik. Een elastische ring beschermt het product. Stabiele klemmoer van hoogwaardig metaal voor een bijzonder sterke slangverbinding. Voor 19 mm (3/4") en 16 mm (5/8") slangen.

Kenmerken:

 

  • Geen wandeling naar de kraan bij het verwisselen van accessoires: Dankzij de waterstop stopt de waterafgifte onmiddellijk. U hoeft niet eerst naar de kraan te lopen om deze dicht en vervolgens weer open te draaien als u uw accessoires heeft aangesloten. Kleine hulp, groot verschil.

  • Comfortabel hanteren: De softgrip zorgt voor comfortabel gebruik. De waterstop ligt daardoor vast en zeker in de hand.

  • Moderne vormgeving en hoogwaardige materialen: Het gebruik van hoogwaardige materialen en het design weerspiegelen de kwaliteit van de waterstop.

 

Dankzij de producten van het Original GARDENA System kunnen alle sproeiaccessoires snel en eenvoudig worden aangesloten op de kraan of de slang. Alles kan van begin tot eind waterdicht op elkaar worden aangesloten.

4078500816908
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking