Daye instelbare spuitpistoolset
Daye instelbare spuitpistoolset

Daye instelbare spuitpistoolset

Available now
604-00636
Op voorraad
Adviesprijs: € 11,90
€ 5,95
Inclusief BTW

Deze multifunctionele spuitpistoolset van Daye heeft een volledig verstelbare snelheid met variabele waterstraal, van harde straal tot fijne nevel.

 

Deze set van Daye is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een handige en veelzijdige manier om hun tuin te besproeien en te verzorgen. Met verschillende sproeipatronen en instellingen kunt u gemakkelijk aanpassen aan de specifieke behoeften van uw planten, gazon en bloembedden.

 

De set bevat een hoogwaardig spuitpistool met een ergonomisch ontwerp en een comfortabele grip, waardoor u gemakkelijk en comfortabel kunt werken zonder vermoeid te raken. Het spuitpistool is voorzien van verschillende sproeipatronen, waardoor u het waterpatroon kunt aanpassen aan uw behoeften.

 

Daarnaast bevat de set ook een handige koppeling voor uw tuinslang, waardoor u snel en gemakkelijk van sproeipatroon kunt wisselen en de waterstroom kunt aanpassen. De koppeling is compatibel met de meeste tuinslangen en is voorzien van een waterstop, waardoor u de watertoevoer gemakkelijk kunt regelen

7434005916913
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking