Gardena Broes+Verlengstuk Prof Systeem
Gardena Broes+Verlengstuk Prof Systeem
Gardena Broes+Verlengstuk Prof Systeem
Gardena Broes+Verlengstuk Prof Systeem

Gardena Broes+Verlengstuk Prof Systeem

Available now
604-00442
Op voorraad
Adviesprijs: € 55,99
€ 52,50
Inclusief BTW

De GARDENA Prof-System broes met verlengstuk is ideaal in verband met langere slangen of voor gebruik met pompen. Hij heeft een lengte van 92 cm en is daarom ideaal voor individueel gebruik bij sproeien en reinigen.

 

Met de broes met verlengstuk kunt u ook bij minder goed bereikbare oppervlakken. Deze broes heeft drie waterstraalvormen: broesstraal, sproeinevel en volle straal, die uitstekend geschikt is voor reinigen. De waterdoorvoer kan ook worden afgesloten. De kop van de broes met een zachte elastische beschermring zorgt voor een lange levensduur.

Kenmerken:

 

  • Grote waterafgifte: Deze Prof-System broes met verlengstuk heeft een nog grotere doorstroomcapaciteit en is geschikt voor plaatsen waar grote hoeveelheden water vereist zijn.

  • 3 waterstraalvormen: Ofwel een volle straal voor reinigen, een fijne straal voor kwetsbare planten of water geven met de broesstraal - de Prof-System broes met verlengstuk kan op uw individuele wensen worden afgestemd.

  • Eenvoudige overgang: Deze Prof-System broes met verlengstuk kan eenvoudig worden omgezet in het Original GARDENA System. Draai gewoon het kraanstuk los en vervang dit door het Original GARDENA System kraanstuk (art.nr. 902).

4078500284905
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking