Vergifspuit / Drukspuit SeeSa 15L

  • Aanbieding!
  • -€ 10,00
Vergifspuit / Drukspuit SeeSa 15L

Vergifspuit / Drukspuit SeeSa 15L

Available now
SeeSa
678-00001
Op voorraad
€ 29,95 € 39,95 -€ 10,00
Inclusief BTW

Een vergifspuit of drukspuit is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die in de tuin werkt.

Met een inhoud van 15 liter is deze spuit groot genoeg om een grote oppervlakte te besproeien zonder dat u steeds opnieuw hoeft bij te vullen. De spuit is gemaakt van duurzaam materiaal en is gemakkelijk te gebruiken.

 

Met de 4 verschillende sproeikoppen kunt u kiezen welke sproeipatroon het beste bij uw behoeften past. Zo is er een sproeikop voor het besproeien van grote oppervlaktes, een sproeikop voor het besproeien van smalle stroken, een sproeikop voor het besproeien van hoge planten en een sproeikop voor het besproeien van lage planten. Met deze verschillende sproeikoppen kunt u dus efficiënt en precies te werk gaan.

 

Het gebruik van de vergifspuit is zeer eenvoudig. U vult de tank met de gewenste vloeistof en pompt de druk op totdat u de gewenste druk heeft bereikt. Vervolgens kunt u beginnen met het besproeien van uw gewassen of planten.

 

De vergifspuit is niet alleen geschikt voor het besproeien van gewassen en planten, maar kan ook gebruikt worden voor het reinigen van bijvoorbeeld een terras of tuinmeubilair. Het is wel belangrijk om altijd de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van een vergifspuit en de bijbehorende vloeistoffen.

 

Inclusief 4 verschillende sproeikoppen.

Degelijke (druk) rugspuit met handige pomphendel die tijdens het dragen op de rug te bedienen is.

De tank is vervaardigd van kunstof en voorzien van een rugdraagriem.

7434005949959

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking