Vergifspuit / Drukspuit SeeSa 5L

  • Aanbieding!
  • -€ 12,00
Vergifspuit / Drukspuit SeeSa 5L

Vergifspuit / Drukspuit SeeSa 5L

Available now
SeeSa
678-00003
Op voorraad
€ 12,95 € 24,95 -€ 12,00
Inclusief BTW

Een vergifspuit of drukspuit met een inhoud van 5 liter is een handig en compact hulpmiddel voor iedereen die in de tuin werkt. Met een dergelijke spuit kunt u gemakkelijk en precies planten en gewassen besproeien met de benodigde vloeistoffen.

 

De vergifspuit is gemaakt van duurzaam materiaal en is eenvoudig in gebruik. U vult de tank met de gewenste vloeistof en pompt de druk op tot de gewenste druk is bereikt. Vervolgens kunt u beginnen met het besproeien van uw planten. Dankzij de regelbare sproeidruk kunt u de hoeveelheid vloeistof die u verspreidt gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van uw planten.

 

De compacte afmetingen van deze vergifspuit maken het gemakkelijk om deze mee te nemen naar verschillende delen van de tuin en om op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. Hierdoor is het ook een geschikt hulpmiddel voor mensen met een kleinere tuin of voor het besproeien van bloembakken of potten.

 

Met een vergifspuit van 5 liter heeft u genoeg inhoud om een ​​redelijk grote oppervlakte te besproeien zonder dat u steeds opnieuw hoeft bij te vullen. Het is wel belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van een vergifspuit en de bijbehorende vloeistoffen.

 

7434005990968

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking