Beachcruiser Run & Bike Heren 1V

  • Aanbieding!
  • -€ 220,00
Beachcruiser Run & Bike Heren 1V

Beachcruiser Run & Bike Heren 1V

Available now
Run & Bike
114-00002
Op voorraad
€ 99,00 € 319,00 -€ 220,00
Inclusief BTW

Stel je voor: een ontspannen fietstocht langs de kustlijn of de stad, de wind in je haren en de zon op je gezicht. Dat is precies wat de 26" Beachcruiser van Run & Bike te bieden heeft. Deze klassieke cruiser brengt je moeiteloos naar je bestemming met zijn eenvoudige, maar effectieve ontwerp en is jouw ultieme metgezel voor een zorgeloze rit langs het strand.

 

Eén Versnelling, Onbegrensde Avonturen

 

De Run & Bike Beachcruiser is uitgerust met een enkele versnelling, waardoor je geen gedoe hebt met ingewikkelde schakelsystemen. Dit zorgt voor een zorgeloze en onderhoudsarme fietservaring. Met deze cruiser kun je je volledig concentreren op de schoonheid van de omgeving en de vrijheid van het fietsen.

 

Comfortabele Rit met Brede Banden en Duurzame Velgen

 

De brede banden van de Run & Bike Beachcruiser bieden een comfortabele en zachte rit, zelfs op zanderige ondergronden. De dubbelwandige aluminium velgen zorgen voor duurzaamheid en extra stabiliteit. Deze fiets is gebouwd om lang mee te gaan en je vele avonturen te bieden.

 

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en stijlvolle manier om het strand of de stad te verkennen, boodschappen te doen, of gewoon te genieten van de vrije tijd, dan is de Run & Bike 26" Beachcruiser de perfecte keuze. Ervaar het plezier van cruisen op deze klassieke fiets en laat de drukte van het dagelijks leven achter je terwijl je de kustlijn ontdekt.

Specificaties:

 

  • Deze fiets rijdt licht dankzij de brede 50mm 26" banden.

  • U fietst extra comfortabel met het brede stuur en het luxe zadel.

  • Frame 66cm

  • 1 Versnelling

Kleur
Zwart
Wielmaat
26"
Rem type
V-brake voor
Soort
Beachcruiser
Bagagedrager
Voor
Terugtraprem
Ja

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking