Foam Roller Bb-021 Roze
Foam Roller Bb-021 Roze

Foam Roller Bb-021 Roze

Available now
308-00021

De Body Sculpture schuim- en massageroller helpt uw spieren te ontspannen en daarmee spierpijn te verminderen en uw mobiliteit te verbeteren. Daarnaast kunt u deze foamroller ook gebruiken om diverse balansoefeningen mee uit te voeren om uw spierkracht en conditie te verbeteren.

 

De buitenzijde van de foamroller welke gemaakt is van een stevig schuimrubber, is ontworpen om de bewegingen van vingers en handpalmen na te bootsen tijdens het rollen, voor een zeer effectieve massage.

 

Dankzij de stevige punten bereikt u zowel de oppervlakkige als de diepliggende spiervezels waardoor ook de moeilijk bereikbare "knopen" gemasseerd worden.

 

Deze vorm van massage zorgt voor een goede doorbloeding in de spieren, waardoor deze sneller herstellen en spierpijn verlicht wordt.

 

Naast de massage eigenschappen is de Body Sculpture foamroller ook te gebruiken voor balansoefeningen door instabiliteit te creëren tijdens Yoga of pilatesoefeningen. Hierdoor kunt u, uw buikspieren trainen maar bijvoorbeeld ook uw been en rugspieren.

 

De massagerol is gemaakt van duurzaam schuim en is gemakkelijk te schoon te maken na gebruik.

 

Voor balance training, yoga en pilates.

Afmetingen : 15x30,5cm.

Maat
15x30,5cm
Kleur
Roze
7434005569560

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking