Geschiedenis

16 jaar geleden zijn wij begonnen met een kleine fietsenwinkel te Kaulille waarbij onze nadruk lag op klantenservice en het onderhoud van fietsen. Langzaam maar zeker zijn wij beginnen groeien tot een gekende, professionele fietsenwinkel in de regio Limburg. Niet veel later openden we onze tweede en derde winkels te Leopoldsburg en Rotem. Hierna zijn we steeds sneller en sneller beginnen groeien met kort daarna de opening van onze filialen te Dormaal en Hasselt.

Om onze uitbreidingskansen kracht bij te zetten hebben we geopteerd om zowel in Belgisch als Nederlands Limburg ons sterk te maken waardoor we doorheen de jaren de filialen Heerlen, Roermond en Venray neer hebben gezet.  Momenteel is de winkel iTEK bekend doorheen volledig Limburg en voor veel mensen een vast gegeven als fietswinkel. Nu dat we sterk staan in Limburg, hebben we ook in Vlaams-Brabant een nieuw filiaal geopend te Aarschot.

Omdat we ons in de regio bekend hadden gemaakt als dé fietsenverkoper bij uitstek werd het tijd om ons profiel aan te passen. We zijn ons gamma beginnen uitbreiden en ons steeds meer en meer beginnen profileren als de specialist in uw vrije tijd, een slimme zet aangezien we op deze manier nog sterker zijn beginnen groeien.

Niet lang hierna hebben we ons ook online geplaatst, eerst met een simpele, informatieve website. Daarna met een beginnende webshop. Momenteel hebben we een volwaardige webshop met service opgebouwd.

 

Ons gamma

Fietsen en toebehoren

We zijn begonnen als een fietsenwinkel en die trend blijven we natuurlijk ook verder zetten in ons gamma. U kan bij ons terecht voor elektrische fietsen, mountainbikes, stadsfietsen, vouwfietsen, kinderfietsen, crossfietsen en omafietsen. Daarnaast vindt u bij ons alle onderdelen en toebehoren om zelf uw fiets onder handen te nemen. Bent u niet zo technisch aangelegd kan u tevens altijd bij ons terecht om uw fiets door professionele techniekers te laten onderhouden.

Naast fiets onderdelen zit in ons gamma ook alle mogelijke extra's die u aan uw fiets kan toevoegen, we bedoelen hier dan bijvoorbeeld fietskarren, fietsdragers, fietsstoeltjes, aanhangfietsen, fietscomputers en natuurlijk nog veel meer. U kan trouwens al een groot gedeelte van deze producten terugvinden in onze webshop.

 

Tuin artikelen

 Onze meest uitgebreide rubriek zijn de tuin artikelen, hier kan u diverse materialen voor in de tuin te werken terugvinden. Enkele voorbeelden zijn bosmaaiers, grasmaaiers, kantenmaaiers, kruiwagens, kettingzagen, ladders, zitmaaiers, enz... Daarnaast richten we ons ook op het genieten van de tuin, zo bieden we verschillende tuinmeubels aan, waaronder zeer mooie loungesets en prachtige tuinverlichting.

 

Kledij

Als u aan fietsen denkt, denkt u ook aan fietskledij. Maar dit is niet meer het enige wat wij aanbieden, zo is ons gamma uitgebreid tot vrijetijdskledij, sport schoenen, fiets schoenen, veiligheidskledij, sportkledij en nog veel meer.

 

Fitness en sport

Onder fitness behoren aerobics benodigdheden, die we vooral van het merk XQ Max aanbieden. Daarnaast hebben we enorm veel apparaten van Kettler en Impec, en dit gaat van crosstrainers, homegyms, hometrainers, loopbanden tot weegschalen. Daarnaast bieden we ook sport artikelen aan zoals benodigdheden voor de hengelsport, watersport, wintersport en golf. Hetgeen u nodig heeft, bieden wij vast en zeker aan.

 

Gereedschappen

Onder gereedschappen vallen alle apparaten die we niet konden plaatsen onder gereedschappen voor in de tuin, natuurlijk kunt u ze wel gebruiken in de tuin, maar ze dienen voornamelijk voor de doe-het-zelver. Ons gamma gaat van boormachines, compressors, freesmachines tot kabelhaspels, ladders, schaafmachines en transportwagens.

 

Speelgoed

Bij iTEK vindt u producten voor het hele gezin en natuurlijk kunnen we de kleinsten onder ons niet vergeten. Wij bieden u amusementsspelen zoals airhockeytafels, voetbaltafels en zelfs pooltafels aan. En prachtige driewielers, go-karts, tractors en loopfietsen voor de kleinere kinderen.

Voor ieder wat wils dus. iTEK, uw vrije tijd, onze specialiteit!