Gardena Tuinhandschoen

Actuele voorraad: Selecteer een maat om de voorraad te bekijken.

Additional Information

Soort tuingereedschap
Type Tuinhandschoen Maat 6
Afmetingen N/A

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Be the first to review this product

SKU: 705-00210-c

Availability: In stock

Adviesprijs 6,99 €

ITEK prijs 5,95 €

De GARDENA tuinhandschoenen zijn ideaal voor alle tuinwerken. Ze beschermen de handentijdens alle onderhoudswerken zoals bv. herplanten, uitkuisen en planten. De handpalm bescherming in robuust katoen met anti-slip garandeert een vast grip bv bij gebruik van gereedschap of potten. Het hoogwaardig luchtdoorlatend materiaal voorkomen zweethanden en hebben een lange levensduur. Het speciaal duim- en vinger design zorgen voor een perfecte grip, veel meer comfort, garanderen een lange levensduur en voorkomen zweethanden. 90% katoen, 10% PVC.

 

  • Niet-giftige materialen: GARDENA kwaliteit betekent niet-toxisch. Alle materialen garanderen een aangenaam draagcomfort en een lange levensduur.

  • Overtuigende functionaliteit: Anti-slip handpalmen maken het makkelijker om potten te dragen en gereedschappen te gebruiken.

  • Optimaal draagcomfort: Waar gewerkt en gezweet wordt is, draagcomfort een pré. GARDENA gebruikt duurzame, ademende kwaliteitsmaterialen en uitstekend afgewerkte vingertoppen voor een perfecte pasvorm.

  • Modern, aantrekkelijk design: De tuinhandschoenen zijn niet alleen zeer functioneel, maar hebben ook een aantrekkelijk design. Structuur, vormen en kleuren zijn perfect in harmonie met elkaar.

  • Optimale pasvorm: Uitstekend afgewerkte vingertoppen en duimen en de speciale materiaalkeuze staan ??garant voor een perfecte pasvorm.