30 Mei e-bike test dag op het circuit van zolder! 

 

 

 

 

 

U kan zich registreren via de website van TVL Hebt u altijd wel eens een elektrische fiets willen testen? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze demodag! Deze vind plaats op op 30 mei aan het Circuit van Zolder. Ook hier schrijft u zich gewoon voor in via de website van TVL. Wij zullen een ruim assortiment elektrische fieten ter beschikking stellen. Er kan getest worden op het circuit van zolder. 

 

Profiteer nu van deze geweldige samenwerking tussen iTEK en TVL. Wij bieden de Talent E-bike Lne2804 nu aan voor maar € 995,00 ipv € 1995,00De Talent reeks is het nieuwste model van ons assortiment Ebikes. De elektrische fiets is voorzien van de nieuwste software en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Ze is volledig vervaardigd uit aluminium waardoor roest geen kans krijgt!De fiets is voorzien van schokabsorberende voorvering voor extra comfort tijdens het fietsen. De twee 2 grote 28" wielen en 7 Shimano versnellingen zorgen voor een soepele en gemakkelijke tred.Deze fiets is uitgerust met een krachtige lythium polymer batterij van 36 volt waardoor u uren lang kan fietsen mét ondersteuning. De dichte kettingkast zorgt ervoor dat er geen vuil of vocht aan de ketting kan waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt! Tot slot wordt deze fiets geleverd met een stevig beugelslot!

Specificaties van de fiets vind u hier beneden:

 

Batterij 36 volt
versnelling naaf
aantal versnellingen          7
framemaat  46 / 50 / 54 
wielmaat 28"

 

U kan zich registreren via de website van TVL Hebt u altijd wel eens een elektrische fiets willen testen? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze demodag! Deze vind plaats op het Circuit van Zolder op 30 mei. Ook hier schrijft u zich gewoon voor in via de website van TVL. Wij zullen een ruim assortiment elektrische fieten ter beschikking stellen. Er kan getest worden op het circuit van zolder. 

 

Wij zien u graag terug op het circuit van zolder!!